Min kropp och jag

Jag ska ner till min gamla vikt. Och i mina rosa jeans. Till min hjälp har jag Viktväktarna

Inte över 80 kg!

Publicerad 2014-12-28 22:03:32 i Glad våg, Karta, Panikångest, Viktväktarna, omstart,

Jag var och vägde mig. Trodde jag skulle ha gått upp typ allt jag har gått ner men det blev en rolig överraskning. Jag hade förväntat mig att vågen skulle landa på ca 82 kg. Den stannade på 77.9 tror jag bestämt det var.
Hur trevligt som helst.
Jag har inte startat om än på riktigt. Ville mest gå och väga mig iom att det inte finns några möten hos mig.
Den 1a jan är starten och då är det hardcore.
Det är då jag ska veckoplanera och skriva upp varenda liten pp som slinker ner. Är lite nervös över det men det kommer gå bra. Och jag Vill verkligen bli av med den jävla bukfettman nu. Är trött på att känna mig stor, fet och otymplig.
 
Sen så vill jag ju göra detta till en motivationsblogg. Speciellt för de som följer vv's program för det finns typ ingen. Eller jag har inte hittat nån än. Inte som passar mig iaf.
 
Igår gjorde jag falafel efter ett recept i Viktväktarnas nya kokbok och herrejääävlar vad goda de var! Så de kommer att återkomma. Jag är ju en sån som kan äta favvomat flera dagar i rad utan att tröttna. Lite som med musik. Jag kan lyssna på samma skiva och låt om och om och om och om igen. Utan att tröttna. Så känner jag mig själv så kommer min kost bestå mycket av falafel och linssoppa haha!
 
Snart ska jag sova. Ligger i sängen med en ångest som pockar och en panik som stegras. Jag vet varför. Men jag måste hålla ut.
Sömn är bra mot ångest. Sömn är bra mot min sjukdom. Så..
Over and out.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela