Min kropp och jag

Jag ska ner till min gamla vikt. Och i mina rosa jeans. Till min hjälp har jag Viktväktarna

En allt utom perfekt viktresa!

Publicerad 2015-01-31 13:23:42 i Allmänt, En allt utom perfekt viktresa, Planering, Vad vill jag?,

Det är nästan två veckor sen jag skrev och mycket tankar har kommit och gått. Jag ska sluta sätta tidsmål på mig. Jag har hela livet på mig att gå ner och det får ta den tiden det tar.
Först ska jag komma i balans med det här jävla hetsätandet jag har börjat med. Jag gömmer mat och godis för att äta i min ensamhet och det har jag aldrig gjort innan. Inte på det här sättet. Jag började med att gömma ex riskakor för att det äts upp när barnen är här. Jag gjorde misstaget och ställde in två, inte ett utan TVÅ paket med smaksatta riskakor i skafferiet och när jag sen skulle äta var förpackningarna kvar men de var tomma så nu är mina väskor fulla med frukt, riskakor, knäcke med kanelsmak, fun light, jordnötssmör, ja allt som inte måste vara kallt eller fryst. Köper jag glass äter jag upp allt på en ggn för annars är den slut när jag vill äta upp resten. Så då köper jag det inte.
Som tur är har de inte upptäckt hur gott det är med smaksatt kvarg för den dagen då är jag körd!
 
Så nu har jag bestämt att mitt nästa mål är mitt nästa minus. Jag ska jobba för mnus på vågen och är det så att det är ett litet minus varje dag eller ett litet minus i veckan så har jag uppnått mitt mål. Varje kg är unikt och det är det jag ska jobba med.
Jag ska jobba med planering av maten för det är den som är det svårt. Att äta fil och flingor till middag för att jag inte orkar laga mat är inge bra. Så jag ska verkligen, verkligen försöka göra fem matlådor till nästa vecka.
Ingen press. Ingen stress.Jag ska göra en allt utom perfekt viktresa. Det är mitt mål haha!
 
Over and out!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela