Min kropp och jag

Jag ska ner till min gamla vikt. Och i mina rosa jeans. Till min hjälp har jag Viktväktarna

Detox och urspårning

Publicerad 2014-11-30 12:33:00 i Allmänt,

Viktväktarna här stängde och öppnade. Men inga kvällstider så jag kan inte gå och väga mig vilket satte käppai i hjulet för mig. Jag behövde den säkerheten och att nån kollade på mig när jag vägde mig så jag spårade ur. Inte helt men tillräckligt för att inte kunna nå mitt mål.
Så nu kör jag en detox för att komma på rätt spår. Det är en enkel och man äter sånt som jag gillar och sen så kör man 3 dagar med bara jos och sen trappar man upp.
Jag har gjort denna innan och vet att den funkar och att jag går ner. Nu är ju inte viktnedgången det viktigaste då jag helst vill hitta tillbaka till vv och de sättet att tänka. Måste försöka hitta ett sätt att klara detta själv. Dvs utan att gå på möten..
 
Det som är svårt med att blogga om viktnedgång när man inte har börjat träna ordentligt är att det käns som att det inte finnns så mycket att säga. Jag har tappat fotfästet och gör ju inte så mycket för att detta ska vara en kul och inspirerande viktminsknings blogg..
Visst så skriver jag för min skulll men det är ju inte ens upplyftande för mig att varken läsa eller skriva haha!
 
Men nu jävlar ska det bli ordning på torpet. Har börjat använda jeans för att ha ett tyg som stramar och som inte stretchar ut sig så man inte märker när man lägger på sig.
Det är jul men det är faktist ingen anledning till att svulla som en galning.
 
Over and out.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela