Min kropp och jag

Jag ska ner till min gamla vikt. Och i mina rosa jeans. Till min hjälp har jag Viktväktarna

PT träning och viktminskning.

Publicerad 2015-04-11 14:43:48 i Allmänt, Kostschema, PT,

Så. Jag skulle gå ner mina kilon med Viktväktarna. Men nepp.
Att träna hårt och ha en konsulent som inte riktigt har koll på sånt är ingen bra combo.
När man tjänat in över 100 ap och går upp 2 kg på en invägning och får höra som förklaing att " du kanske har lagt på dig muskler" ja då vet hen inte mycket. Det är svårt att lägga på sig så mycket muskler och att göra det på en vecka..
Så jag skaffade mig en PT istället. Han har gett mig ett kostschema och vi tränar 2 ggr i veckan och det känns jättebra.
Visst, ibland så känner jag att jag inte gör allt jag kan men det är bara de elaka rösterna i mitt huvud som skanderar.
Jag vet inte om jag kommer tillbaka till Vvv för att köra jämvikten eller om jag klarar det själv men det tar vi när jag kommer dit.
 
Jag kör min viktresa för sista ggn nu. Jag är less på detta.
Jag vet att jag har svultit sönder min kropp och att mina hormoner inte alls varit i balans. Nu äter jag gaaaaalet mycket och går ner.
Idag när jag ställde mig på vågen så blev jag asbesviken. 78 kg var inget jag ville se men när jag tänker på vart jag började så är det helt ok. Rom byggdes inte på en dag. Jag började på 81 kg med PT och med magkatarr och påsk och skit så ja då får jag vara nöjd.
 
Just för tillfället kan jag inte följa kosten helt. Maten växer i munnen och jag mår illa och får ont i magen så jag ligger lite under mina kcal men stressar inte upp över det utan det är bara att äta det jag klarar och träna.
 
Snart så kan det bli så att jag och Grisarna (hundarna) går ut och springer en sväng. Eller så tar vi bara en promenad.. Sprang så mycket igår att det nog är behövligt att vila idag. Har faktiskt inte hat en enda vilodag denna veckan och det är nåt herr PT inte får få reda på haha!
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela